Qui sóc

Darrera Codi Ç, hi ha en Carles.

Sóc un Català enamorat de la informàtica.

He estat i estic en projectes capdavanters, com programador i cap, i sóc empresari i emprenedor.

Vaig crear Codi Ç a principis de 2009 després de veure que no existien en Català l’equivalent als bloc potents de tecnologia que seguia en Anglès i castellà de sudamèrica, i en el cas dels blocs en castellà, eren hispanocèntrics “españolizaban” qualsevol referència a Catalunya.

Vaig voler col·laborar per a ajudar a normalitzar una situació anormal, oferint continguts potents en la nostra llengua, amb una visió Catalanocèntrica.

No volia parlar de política, però els continus atacs a la nostra llibertat, cultura Catalana, dignitat, i la velicositat d’espanya i de molts espanyols, va fer que abans d’un any hagués de parlar també de política i d’Independència, puix que no podia romandre callat.

La meva sorpresa va venir pel fet que molta gent està encantada de la vesant política del bloc o del mix informàtica i política. :)

Vaig començar amb un servidor dedicat, pagant 200 € al mes de la meva butxaca, actualment (Novembre 2012) Codi Ç és a Amazon Cloud i pago 70 € – 100 € al mes.

Afortunadament actualment hi ha magnífics blocs d’una qualitat enorme, cosa que m’omple d’orgull.

M’han fet fora d’empreses pel simple fet de parlar Català.

Contínuament miro d’iniciar projectes informàtics, i pro-Catalunya, o ambdues coses alhora.

No m’amago però no publicito la meva identitat secreta per tal d’atorgar-me una certa Independència treballi on treballi.

A data d’avui el meu vot és per a Solidaritat Independentista.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy