Innovació en cafè

Que se segueixi innovant en quelcom que porta tants anys circulant pel planeta és quelcom que em sorprèn i que em resulta esperançador a l’hora.

 

Avui m’he decidit a tastar aquest producte, que bàsicament és cafè amb llet enllaunat i ben fresquet.

Un concepte similar al popular té fred però en llauna.

He demanat al bar i m’han explicat que el propietari de la cadena illy era un senyor de més de vuitanta anys que es llevava a les 7 del matí i es passava el dia fent Recercar i Investigació sobre el cafè, i ho va fer fins l’any passat, en que va traspassar.

illy és una multinacional amb presència a més de 70 països.

A la fotografia hi ha el “laite macchiato”, que és un cafè amb llet curt de cafè, dolç, i el “caffè”, que és simplement cafè lleugerament ensucrat.

I realment aquesta innovació comporta beneficis, ja que el cafè en llet ensucrat costa al bar 1,25 €, i el cafè enllaunat costa el mateix, així doncs aquest producte entrega un benefici enorme (el cost de produir una tassa de cafè és baratíssim).

Si es pot innovar en coses com el cafè, amb tant bons resultats. essent un producte que porta tants anys inalterable, veiem clar que el camí és la innovació.

I per a no oblidar-nos dels innovadors del nostre país, deixo una fotografia de les llaunes de Desperta Ferro de la xecna, cola amb guarannà, suc multivitaminat, té fred, i beguda energètica/accelerant.

 

 

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , ,

1.951 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.