Treballadors de spanair roben dins les maletes

Moltes persones han reportat que els ha passat el mateix, però em centraré en el cas de la experta en comunicació 2.0, blocaire, presentadora de televisió (tv3, televisa Mèxic, etc…) i de ràdio (Catalunya ràdio) Gina Tost.

Segons explicà al seu perfil de facebook el passat dijous va embarcar amb spanair a l’aeroport de madrid, facturà la maleta, que duia tancada amb un candau, i en arribar a Barcelona i recollir-la li havien trencat el candau i les joies, el maquillatge, etc… no hi eren.

Arrel que ho publiqués al seu facebook moltes persones van explicar que també els havia passat amb spanair, fins i tot els havien robat l’ordinador portàtil de dins la maleta un cop embarcada.

És lamentable i intolerable que passin aquestes coses.

Tant costa posar càmeres per a vigilar l’espai on es manipulen els equipatges?.

Tinc clar que a Catalunya, Estat de la Unió Europea, aquestes coses no poden succeir i no hem de permetre res de similar. Hem de cercar l’excel·lència.

Pareu compte si viatgeu.

Adreça curta Twitter: http://wp.me/pzeab-1FK

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.408 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.