Difusió: Avís important sobre les mentides i difamacions contra Solidaritat Catalana

Reprodueixo un avís important de Solidaritat Catalana.

Està publicat al seu Facebook, com a nota.


AVIS IMPORTANT SOBRE LES MENTIDES I DIFAMACIONS CONTRA SOLIDARITAT CATALANA

1. La Sra. Maria Lapiedra va manifestar que volia votar Solidaritat Catalana de forma personal i va donar suport a un acte de SI a Begues en un comunicat del que es van fer ressò alguns mitjans de comunicació aliens a SI.

2. Maria Lapiedra no té cap tipus de relació de col.laboració ni de cap altre tipus amb Solidaritat Catalana , ni l’ha tingut mai més enllà d’un votant entre tants que han manifestat voler votar a SI.

3. Maria Lapiedra va fer un vídeo promocionant-se amb el nom de SI que res té a veure nosaltres i ja li hem advertit en diverses ocasions que ni pot fer servir el nom de Solidaritat Catalana , ni el de Joan Laporta per les seves activitats públiques.

4. Demanem a tothom que no faci servir el nom de Solidaritat Catalana i Joan Laporta per interessos personals sense autorització del partit i, en particular, als mitjans de comunicació que contrastin les informacions que divulguen.

Atentament,

Solidaritat Catalana per la Independència

Enllaç curt Twitter: http://wp.me/pzeab-1BX

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

3.630 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

One Response to “Difusió: Avís important sobre les mentides i difamacions contra Solidaritat Catalana”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Codi Ç, Codi Ç. Codi Ç said: Avís important sobre les mentides i difamacions contra Solidaritat Catalana http://wp.me/pzeab-1BX […]