No som perfectes

No som perfectes, som humans.

Ens podem equivocar, però som honrats i tenim un somni, i intentem que el món sigui un lloc millor per a viure.

No es pot encertar sempre en tot, ni es pot ser infal·lible.

Qui és massa seriós no és divertit, qui només pensa a treballar no gaudeix la vida, qui només pensa a divertir-se no construeix res… així és molt difícil trobar l’equilibri.

Nosaltres som persones treballadores, honrades, a qui ens agrada divertir-nos, ens esforcem per estudiar i millorar i construir, i mirem que tot estigui en la seva mesura.

Som persones. Persones que volem la Independència. Volem viure lliures, i fer del nostre país el millor del món per a viure. Volem que la nostra Cultura i els nostres fills tinguin un futur.

Si algú espera que arribi algú que mai s’equivoqui i que no sigui humà per a dirigir l’independentisme l’esperarà mil anys.

Cal votar el somni.

Les persones tractarem de fer que sigui una realitat.

Tractarem de fer-ho bé perquè som honrades i honrats i perquè ens hi esforcem amb el millor que tenim.

Sabeu que hi ha altres persones que només se’n volen aprofitar de nosaltres i no és que no tractin de ser perfectes, és que són dolentes i se’ls hi en fum tot perquè només busquen el seu benefici.

Si jutgem els nostres i els enemics de la nostra llibertat amb la mateixa severitat, veurem que hi sortim guanyant milions de vegades. Per més de 2 a 6.

D’acord que els candidats independentistes poden no ser perfectes, i que es poden equivocar, però votem un somni i el compromís de l’esforç per fer-lo realitat. No perfectes però compromesos i amb la força i el coratge per a fer realitat aquests somnis.

Votem independència.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.198 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.