Fotos que m’agraden d’aquesta campanya electoral

No sé qui ha fet aquest muntatge, no oficial, però em sembla una magnífica rèplica a les paraules buides de montilla "ni independentista ni de dretes" (nini, us heu fixa't?)

El rètol original diu "garantia de progrés" una gran mentida a no ser que aclarís: progrés per a montilla, de nini a milionari gràcies al psc.

Aquesta fotografia la trobo grollera "gross" que dirien en anglès, però després de la campanya de matons de barri contra mas "artur mas de lo mismo", trobo adient posar-la. Justícia poètica.

Trobo molt encertada aquesta imatge perquè relaciona el Barça de Laporta amb Solidaritat Catalana i amb la pallissa que li van clavar al madrid (espanyolisme). Bé perquè fa que la gent que no sap que Laporta es presenta a les eleccions, i lamentablement són moltes pel boicot, es demanin per la relació i coneguin l'alternativa independentista.

Aquesta fotografia m'ha arribat via un grup d'exvotants del psc-psoe que expliquen que encara que se senten espanyols espanya els tracta com Catalans, i que es viuria molt millor en un Estat Català independent, i que ser un país no comporta odiar l'altre (com el fet que Portugal sigui independent no implica que odiïn espanya o frança, simplement viuen millor) Es fan dir Movimiento Independentista No Nacionalista de Cataluña

Fotografia feta a Castelldefels. Publicitat del partido socialista obrero español de Catalunya (PSC) en castellà.

Com resulta que convergència i unió, el pp, i el psoe es dediquen a regalar globus als nens per captar els vots dels pares, trobem circumstàncies curioses com carrets de nens amb globus de pp i psoe. L'avís d'un pacte espanyolista com al País Basc?.

Laporta al Baix Llobregat. Sense complexes. Catalunya proper Estat d'Europa.

Al rètol hi diu "rebélate", a mi em fa pensar "ja ho he fet... ¡contra els nazis!"

sense paraules...

Adreça curta Twitter: http://wp.me/pzeab-1B5

 

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , ,

4.952 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

One Response to “Fotos que m’agraden d’aquesta campanya electoral”