Vídeos actuals sobre el procés d’Independència

En aquesta magnífic vídeo de Vilaweb debaten Salvador Cardús, Alfons López Tena i Ferran Requejo, les conseqüències del tribunal espanyol sobre l’estatutet i el comportament d’alguns dels polítics poca-penes.

És molt interessant, especialment per les reflexions al voltant de les properes passes dels dirigents espanyols en el seu desig de fer desaparèixer la nostra llengua i cultura i sobre l’escanyament que representa espanya roba als Catalans, en el sentit liberal (és a dir prendre recursos i capacitat als ciutadans), un 40% del PIB mentre que amb el dictador franco era un 10% del PIB Català el que s’emportava espanya.

Crec que un espoli fiscal com el que patim a Catalunya no es dóna a cap indret amb democràcia del món (la solidaritat acostuma a ser un 3%).

En Salvador Cardús té unes paraules molt encertades sobre la transversalitat de l’independentisme i em colpeix i li dono tota la raó quan alerta sobre la gent que diu que no vol la Independència si no mana un govern d’esquerres.

Afegeixo aquest altre, preciós, de Reus, en que el poble espontàniament comença a cridar Independència.

Crec que la Independència ja és aquí. La tenim a tocar. Vivim moments històrics que explicarem a les properes generacions, que ja naixeran lliures.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , , ,

2.603 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.