Vídeo: Les dues cares de la Independència

Magnífic vídeo de Vilaweb on persones d’origen espanyol que viuen a Sabadell defensen la Independència el dia de la Consulta.

Quasi tots parlen en castellà, però és refrescant comprovar que hi ha persones agraïdes amb el país i la societat que els ha obert els braços i que defensen Catalunya contra la injustícia flagrant que patim tots els que hi vivim.

Per altra banda, si no vau veure el documental Adéu espanya?, podeu veure’l des d’aquesta adreça de la web de tv3.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , ,

2.140 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.