Acte de 10.000 dimecres 7 d’Abril

El proper dimecres 7 d’Abril, deumil organitza l’acte de presentació de 10.000 a les Nacions Unides, on els Catalans viatjarem de nou per a dir a la ONU, a Ginebra, que volem l’Estat propi.

L’entrada val 5 euros, però em sembla que s’ho val. Sé que hi aniran diverses personalitats del país, s’hi cantarà, hi haurà parlaments, parlaments enregistrats…

El que us puc dir és que m’ha arribat que una de les actuacions serà de Núria Inglès interpretant el corprenedor Cant de la Independència (veure vídeo).

Reprodueixo aquí l’anunci de l’acte del proper 7 d’Abril a Gràcia, a Barcelona:

Data: dimecres, 7 d’abril
Hora: 20:00
Lloc: Cercle Catòlic de Gràcia
Adreça: Carrer Santa Magdalena, 12 (L3 Fontana i FGC Gràcia)
Barcelona

Amics i amigues de la corda independentista!

Esteu tots convocats  a assistir a l’acte de presentació oficial de l’esdeveniment ‘Cap a l’ONU per l’Estat propi’.

Aquesta és una iniciativa que compta amb el suport de totes les plataformes del teixit sobirnaista català (cada dia en rebem de noves) i, fins i tot, dia a dia rebem el suport de les coordinadores locals de cada poble que ha fet o farà la consulta independentista. Cal remarcar que, enguany, la concentració a Ginebra (on hi ha la seu de l’ONU a Europa) portarà simbòlicament el recompte de vots realitzats a les consultes per tal d’internacionalitzar encara més la nostra causa.

Així doncs, a l’acte comptarem amb la presència de les entitats i plataformes així com una àmplia gamma de representants de la societat civil catalana (escriptors, actors, periodistes, cantants…)

No us ho podeu perdre, hi haurà actuacions musicals, projeccions de vídeo, parlaments…!

No serà el típic acte ensopit!

No us oblideu de convidar a totes les vostres amistats, coneguts i saludats!

Ajudeu-nos a fer encara més gran la nostra lluita!

Us hi esperem!

Preu de l’entrada: 5 €


Si voleu fer córrer aquest article per Twitter: http://wp.me/pzeab-1hU

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.081 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.