Catalunya a les Nacions Unides, 10.000 a la ONU, a Ginebra

El Consell de Deumil ha redactat un manifest anomenat Per què hi serem a Ginebra el 8 de Maig en que ens recorden la importància d’anar a les Nacions Unides a dir que els Catalans volem ser lliures.

Estem guanyant la partida, estem vivint en primera persona el procés d’Independència de Catalunya. Tot el món en parla a la premsa internacional.

No en formaràs part?.


En el darrer any els independentistes hem de recordar quatre dates: el 7 de març de 2009, quan vam celebrar la gran manifestació a Brussel·les sota el lema “Volem un Estat Català”; el 13 de setembre de 2009 quan va tenir lloc la Consulta per la independència a Arenys de Munt; el 13 de desembre de 2009 quan va tenir lloc la primera onada de la Consulta Nacional per la independència, i el 28 de febrer de 2010 quan es va fer la segona onada de la Consulta Nacional.

L’èxit que representa el conjunt d’aquesta mobilització per la independència del nostre país és extraordinari. El nombre de persones que han expressat el seu desig de poder celebrar un referèndum vinculant per l’autodeterminació de la nostra nació, més encara, per la independència és enorme i demostra la voluntat inequívoca de donar un salt endavant en l’expressió de la nostra sobirania.

Tanmateix, els catalans no podem oblidar que el 16 de juny de 2009 i el 22 de desembre de 2009 la Mesa del Parlament de Catalunya, amb el seu rebuig unànime a les Iniciatives Legislatives Populars que vam presentar, va negar-nos el dret a què la independència pogués discutir-se amb normalitat en el si de la Cambra Catalana.

La posició real dels polítics que ens representen, no en manifestacions més o menys populistes, sinó allà on s’expressa de forma oficial i s’hauria de decidir el nostre futur, és la negació a l’exercici de la voluntat popular.

Els ciutadans no podem restar al marge d’aquests fets. Hem avançat molt, però també ens queda molt per fer.

Els catalans hem de continuar arreu aquesta lluita fins la victòria final i per això té més sentit que mai continuar progressant amb la nostra reivindicació. Té el màxim sentit continuar la Consulta Nacional fins el final al mateix temps que sortim a demostrar al món qui som i que volem.

Per això us animem i us convoquen a treballar units per tal que el proper 8 de maig ens trobem pels carrers de Ginebra per portar a l’ONU el nostre manifest de llibertat per a la nostra nació.

Creuem el Pont. Cap a l’ONU per l’Estat Propi.

Consell de deumil.catAdreça curta d’aquest article: http://wp.me/pzeab-1eW

Si busques com anar-hi en autocar, els preus van des de 69€ des d’Igualada, passant als 80 € de Barcelona, fins a 99€ des de País Valencià. Podeu reservar a la web que viatges abelux ha muntat per a 10.000.

També s’hi pot anar en tren, hi ha un talgo sencer on es pot dormir per a nosaltres, en avió, o en cotxe.

En cotxe des de Figueres són 650 Km. Uns 80 € per persona anar i tornar, benzina i peatges inclosos, si van 4 persones.

Segueix l’enllaç si vols col·laborar amb 10.000.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , , ,

4.337 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

One Response to “Catalunya a les Nacions Unides, 10.000 a la ONU, a Ginebra”

  1. latafanera.cat ha dit:

    10.000 a la ONU, com anar-hi…

    Catalunya s’independitza. Estem vivint uns moments únics que s’estudiaran als llibres de text. Faig un breu comentari i reprodueixo la nota de 10.000 "Per què hi serem a Ginebra el 8 de Maig" sobre el viatge a la seu de les Nacions Unides (…