netbooked.net Base de Dades de portàtils

A netbooked.net han creat una base de dades dels models de netbooks, amb les seves característiques, com ara: preu, pes, mida, durada de la bateria… i amb capacitat per a fer cerques i comparacions entre models.

http://netbooked.net/database/

Tot i que els preus són en dollars i la web en anglès, paga la pena.

Nota: Tingueu present que només hi ha netbooks, és a dir, portàtils petits pensats per a la mobilitat. Lamentablement no hi ha portàtils de pantalles de més de 12,1 polzades.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.287 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.