Interessant article de Víctor Alexandre sobre l’esport

A propòsit de la pel·lícula Invictus, l’escriptor Víctor Alexandre analitza la importància de l’esport per a les nacions del món, i l’estreta relació política amb l’auto-estima del poble al seu article “Esport i .

Amb alguns interessants exemples, deixa clar, com si la selecció Catalana guanyés una final del món, l’orgull i el sentiment de pertinença a Catalunya, i l’independentisme, s’incrementarien moltíssim i ens recorda algunes de les porcades que ens ha fet espanya i la federació espanyola, com prohibir la selecció Catalana de rugbi, fundada molt abans que no pas l’espanyola.

Aquí l’article:

http://blogs.e-noticies.com/victor-alexandre/nelson_mandela_esport_i_politica_nacional.html

Còpia local en PDF.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.005 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.