Novetats a Android, Nexus One

google ha presentat novetats per a android i el telèfon Nexus One disponibles en forma d’actualització.

El sistema operatiu ara suporta múltiples contactes (multi-touch), s’ha solucionat el problema amb la connexió 3G (intermitències i connexió edge), s’incorpora un enllaç a google Googles, s’ha actualitzat la versió de google maps amb diverses millores i s’ha generalitzat l’ús de punxa per a fer zoom.

El propi aparell s’actualitza sense necessitat de connectar-lo a un ordinador.

Via: NexusOne

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.105 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.