Greasemonkey per a Google Chrome

En un moviment d’una potència espectacular google ha contractat el creador de Greasemonkey (Aaron Boodman), un sistema d’scripts que ens permet fer el que vulguem per a Mozilla Firefox, i ha portat nativament GreaseMonkey a chrome 4.

Això fa que que desenes de milers d’scripts (guions o programes interpretats en temps real), uns 40.000,  siguin disponibles per a google Chrome 4 només descarregar-lo i puguem fer tantes coses com permet fer aquest sistema d’scripts:

– treure la publicitat dels webs

– canviar el tipus de lletra

– descarregar totes les imatges en el resultat d’una cerca

….

Es calcula que entre un 15 i un 25% dels scripts de Greasemonkey encara no funcionen en chrome, quelcom que canviarà aviat amb la incorporació del creador del motor d’scripts.

Via: Donwload Squad

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.043 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.