La doctora racista

Un interessant article de Víctor Alexandre que denuncia un altre cas de racisme per parlar Català.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/01/el_cas_de_la_doctora_racista_47110.php

Aquests casos no apareixen a la premsa internacional, no en parlen els diaris d’Alemanya, ni els anglesos, ni els ultra nacionalistes espanyols de madrid (siguin de dretes o d’esquerres). L’odi racista i la persecució de la Cultura Catalana a Catalunya Nord, a País Valencià, a Ses Illes, a la Franja, al Carxe o al Principat de Catalunya per part dels governants espanyolistes no s’ha aturat mai, i no s’aturarà fins que ens independitzem.

La qüestió és que espanya és un camp de concentració de nacions no castellanes.

Som els membres de la Nació Catalana aborigens sota invasió com a la pel·lícula Avatar?.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.642 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.