Alliberat Zend Server 4.0.6 (crític)

S’ha alliberat una actualització per a Zend Server 4.0.6 que actualitza el framework Zend a la versió 1.9.7 i que soluciona diversos errors de seguretat crítics.

Com sabeu el framework Zend és de PHP. M’ha fet moltíssima gràcia veure que l’enllaç que m’han enviat de la llista de distribució és un .ASPX el que indica que empren el servidor web i el llenguatge de microsoft (o el projecte momo que és una versió programari lliure de .NET).

http://app.news.zend.com/e/er.aspx?s=714&…

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , ,

2.337 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.