Linux de 64 bits és molt més ràpid que Linux de 32 bits

Interessant estudi realitzat per phoronix i que resumeixen molt encertadament en Català a SomGNU.

Les conclusions són que Linux de 64 bits pot ser, més de 10 vegades,  més ràpid que Linux de 32 bits en la mateixa màquina i fent les mateixes tasques.

No hi ha cap tasca en que Linux de 64 bits sigui més lent, i normalment és un 25% més ràpid que en 32 bits, ara bé, en algunes tasques en concret Linux a 64 bits arrasa respecte a la versió de 32 bits, com en el cas d’Apache servint html estàtic o accès a disc en que és molt més eficient, més de 10 vegades més ràpid.

El rendiment d’altres sistemes operatius propietaris també és superior en 64 bits que en 32 bits.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.051 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.