Controladors per a Broadcom Crystal HD

Broadcom s’ha afanyat a publicar els seus controladors (drivers) per a les seves targes descodificadores de vídeo Crystal HD BCM70012 i BCM70015 i les azuwave AW-VD904.

Han anat per feina i han volgut definir-se com una solució viable i fiable per a la plataforma Intel Pine Trail, així doncs prompte han alliberat els seus controladors per a windows i Linux, en les seves modalitats de 32 i 64 bits.

Per a Linux el codi font del controlador del nucli ha estat alliberat com a programari lliure, GPL 2, però l’aplicació i el codi font de les llibreries com a royalty-free Lesser General Public License (LGPL), versió 2.1.

(És a dir que es guarden els codis però el programa es pot emprar gratuïtament)

A la web prometen que els codis font per als controladors del nucli (kernel drivers) suporten totes les versions fins a la 2.6.11 (12/29/2009).

Respecte a les versions de windows els controladors són a la versió 3.1.0 i se suporta: windows xp, windows vista i windows 7.

Donat que la tarja gràfica de Broadcom és un afegit al sistema, necessita que alguns programes col·laborin per a poder emprar-la.

Garantitzen compatibilitat amb:

  • Windows Media Player 12
  • Adobe Flash Player 10.1
  • ArcSoft TotalMedia™ Theatre (edició OEM – que ve amb l’ordinador)
  • CyberLink PowerDVD (edició OEM)

A més a més diuen que funcionen perfectament amb:

GOMplayer

Kmplayer

Media Player Classic (incloent Home Cinema Edition)

Per a windows xp i windows vista cal instal·lar els Visual Studio 2008 SP1 Redistributables abans d’instal·lar els controladors, si és que no els hi teníem ja instal·lats.

Els controladors es poden descarregar des d’aquí.

Via: netbooked

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.290 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.