Alliberat Editplus 3.12 (2009/12/02)

Editplus és un programari Shareware.

Això vol dir que el podem emprar sense restriccions durant un temps i si ens agrada els podem registrar, és a dir comprar la llicència, que té un cost de $35, al canvi 24,44 €.

És un programari que permet editar arxius de text, però especialment pensat per a programadors.

Ressalta amb diferents colors les instruccions i la sintaxi incorrecta en funció del llenguatge, permet fer cerques a múltiples arxius, suporta pestanyes…

També permet configurar combinacions de tecles per a executar programes amb l’arxiu amb el que treballem, molt flexible. Molt pràctic per a compilar en Java o en C.

Hi ha editors/entorns de programació (IDE) que són molt més potents, i fins i tot força que són de gratuïts, però aquest amb un lleuger consum de memòria fa bona feina si volem editar a mà fitxers de text i codis font.

Té corrector ortogràfic, però només en anglès.

Fins ara permeten utilitzar-lo de manera gratuita sense límit de temps, però s’obre un missatge demanant-te que compris la llicència.

Només és disponible per a Windows i no és en Català.

Nogensmenys jo l’he emprat des de Linux amb Wine sense problemes.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.930 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.