Windows Live Messenger en Windows XP 64 bit

messenger-CATFa no massa he reinstal·lat el meu portàtil.

El processador és un Amd Turion 64 X2 i decidí d’instal·lar Windows XP 64 bit en anglès.

Certament l’ordinador funciona molt bé ara però em vaig trobar amb algunes dificultats per a trobar els controladors, i el windows live messenger no suporta windows xp professional 64 bit.

Cercant una mica per la xarxa vaig trobar la plana web d’un programador que havia creat un programa que aplica un pedaç a l’instal·lador de microsoft i aquest evita d’aturar la instal·lació si detecta que es tracta d’un windows xp professional de 64 bit.

La conya, és que el live messenger funciona perfectament un cop instal·lat, el que em fa pensar que microsoft no permet d’instal·lar-lo simplement per a forçar que s’adquireixi una nova llicència de windows vista o windows 7.

Aquí es pot descarregar el pedaç que hem d’aplicar a l’arxiu d’instal·lació que baixem de la web de microsoft:

http://oss.netfarm.it/wlm.php

Jo he aplicat el programa sobre l’instal·lador en Català i en l’anglès, i en ambdós m’ha funcionat a la perfecció sense cap mena de problema. L’antivirus no ha detectat cap problema ni abans ni després.

Recomano que baixeu sempre el programa que apedaça el messenger de la web que us he indicat, però si algun dia quedés desactivada aquí he deixat una còpia local de l’instal·lador dins un fitxer zip.

Flash tampoc funciona en el navegador de microsoft a 64 bit, però es pot executar en el navegador de 32 bit, o bé en google Chrome.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , ,

3.680 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

7 Responses to “Windows Live Messenger en Windows XP 64 bit”

 1. peresalamo ha dit:

  Hola! Em sembla tenir el mateix problema que vas tenir tu amb el portàtil. Jo tinc un XP 64 bits i suposo que com et devia haver passat el primer cop que vas decidir actualitzar el Messenger, se’t va instal·lar primer però arribats al 100% del procés, se’t devia desinstal·lar tot. Jo segueixo tenint el mateix problema tot i haver-me descarregat el pedaç aquest que has proposat. No sé si és que no l’he sabut aplicar correctament però m’he quedat exactament igual. I m’agradaria demanar-te si podries ajudar-me. Penso que no dec haver sabut com aplicar-lo però potser ja és un problema més greu!
  Doncs moltes gràcies i t’agrairia una resposta! Que vagi molt bé!

 2. Carles ha dit:

  Hola Pere!,

  Jo sí que el vaig poder instal·lar, ara bé, vaig instal·lar només el windows live messenger. Cap altre dels complements opcionals que comportaven components de 32 bits.

  El meu windows xp professional 64 bit és en anglès, i el windows live messenger el vaig instal·lar també en anglès.

  Instal·lar el pedaç sobre l’instal·lador és molt senzill. L’executes, et demana quin fitxer vols modificar i selecciones l’instal·lador de windows live messenger wl_setup.exe.
  Aplica els canvis i després executes wl_setup.exe (t’haurà creat un wl_setup.bak que és l’arxiu original)

  Has provat d’instal·lar només el windows live messenger pelat?.
  Tenies el darrer Service Pack i actualitzacions de seguretat instal·lades?.

  Anem descartant temes.

  Salutacions!,
  Carles

 3. peresalamo ha dit:

  Hola Carles!,

  Tal i com vas comentar, vaig aplicar el pedaç i van sortir-me els arxius que vas dir. El vaig aplicar en els arxius wlsetup-custom i wlsetup-web però el resultat va ser el mateix.

  Responent a la teva pregunta, ja perdonaràs pel meu desconeixement, però el que he provat d’instal·lar són aquests dos arxius que t’he nombrat a dalt. Pel que fa al Service Pack tinc el 3. I si, mantinc l’ordinador sempre actualitzat. Si hi ha un arxiu únic per el Messenger, jo el desconec, a veure si està aquí el problema.

  A veure si li podem trobar el què!

  Moltes gràcies pel teu temps i la teva ajuda!

  Salutacions! :)

  Pere

 4. Carles ha dit:

  Hola Pere!,

  Hi ha alguna cosa que està malament. El windows Xp de 64 bits no té Service Pack 3. El windows xp de 32 bit sí, però no el de 64.
  ¿?

  Pots revisar-ho a Panell de Control > Sistema > General?.
  Si et vas baixar aquest SP 3 d’algun lloc que no fos microsoft probablement és un rootkit (una mena de virus que es fa amb el control de l’ordinador sense que te n’adonis)

  Ja ens hi apropem. :)

  Salutacions,
  Carles

 5. peresalamo ha dit:

  Bones Carles!,

  :O ara m’has sorprès! Si, si el Service Pack 3 li tinc, i el vaig baixar de la web de microsoft.
  I perquè no me n’acabo de recordar però em sembla que se’m va baixar com a Actualització automàtica.

  A veure, a veure si li acabem de trobar el què! jeje

  Salutacions! Que vagi molt bé!,
  Pere

 6. Carles ha dit:

  M’hauries d’assegurar que tens el windows xp professional de 64 bit.
  Pot ser que tinguis el de 32?.

  Ja hi som aprop. ;-)

 7. […] raó de l’article sobre instal·lar microsoft live messenger a windows xp professional 64 bits, en Pere es va trobar amb un problema […]