La jugada de màxima traïció

judes-escariot-peto-de-la-traicioJo he arribat a la conclusió, de que per a que Catalunya continuï essent una colònia després de tants anys, aquí està robant tothom.

Em refereixo a que ha robat ciu, ha robat pujol, ha robat esquerra, ha robat el pp, ha robat ciudadanos, etc…

No és una afirmació, no he pogut revisar els seus comptes com es pot fer als Estats Units, és un pensament que em balla pel cap, la meva opinió personal.

Penso que no es manté a una població com la Catalana, amant de la Llibertat, esquarterada en “regions”, amb els nostres particulars murs de Berlin: evidentment la frontera amb Catalunya Nord, però també la creada per la seva “constitución” que separà País Valencià, Ses Illes, la Franja de Ponent on encara el govern aragonès es nega a reconèixer l’existència del Català i a retolar en alguna cosa que no sigui en castellà, i el Carxe a Múrcia.

No es pot mantenir una Nació presonera sense que les elits hi col·laborin, i la manera en que es col·labora es canviant la llibertat del teu poble per diners.

Quan va haver-hi l’afer de la banca Catalana, que apuntava a en jordi pujol, i de sobte se’n va deixar de parlar vaig pensar que era un canvi de favors. Tu no vas a  la presó, però a canvi hauràs de fer bondat.

Un pas més en l’intent d’assimilació del nostre Poble.

En el cas d’esquerra s’ha vist clarament que per tal de governar traïen tot allò que deien defensar.

I només per a pagar les costoses campanyes de les eleccions, sembla que emprar la paraula tripijocs és quedar-se massa curt i pecar d’ingenu.

Llavors assumint que la meva tesi fos correcte, el que voldrien els partits que viuen de mantenir Catalunya en un estat de somni profund i menystenen i diuen que és baladí parlar d’Independència, és que res no canviï i seguir vivint de la menjadora.

Però ara la presència de Reagrupament, CUP, Laporta, Força Catalunya representen serioses amenaces a l’status quo colonial que tant els dóna de menjar. I un canvi de governants, implantant una política de transparència, implicaria que tota la merda anterior es destaparia.

En aquest escenari Ciu, PSOEC i E podrien decidir emprendre una acció que alguns no han contemplat:

– Trencar el tripartit

– Convocar eleccions anticipades

Amb aquesta estratègia aconseguirien:

– No donar temps material a que els partits es puguin organitzar i constituir. Causa principal.

Escenificar tensions no reconciliables: aparentar socialistes, esquerrans i comunistes, que s’han barallat per la seva ideologia i així enganyar alguns babaus. Als espanyolistes els dirien que el “partido socialista obrero español sucursal Cataluña (psoe-psc)” no pot encaixar amb republicans Catalans, els esquerrans recuperarien la R i la C i dirien que l’esquerra republicana Catalana no pot pactar amb fonamentalistes espanyolistes, i els comunistes dirien que esquerra no és prou d’esquerres, que el psoe és massa fatxa, i que han trencat perquè no es fa prou inversió en cols.

Per tant tenir-nos presoners 4 anys més, no deixant-nos votar altres opcions, que no estarien preparades, seguir xuclant de la menjadora, evitar que es descobreixin totes les irregularitats comeses fins ara i impedir que ens independitzem després de les eleccions a veure si el número d’independentistes es redueix.

Ells tenen l’esperança que segrestant-nos quatre anys més la crisi pugui baixar, (en realitat augmentarà), i d’emmerdar mitjançant la seva premsa a independentistes amb presumptes casos de corrupció, i així fer baixar la moral i el número d’independentistes i impedir una regeneració política pro-transparència.

En tot cas seguiran arruïnant-nos  perquè espanya viu d’això i no sap fer res més.

Així, si les meves elucubracions fossin correctes:

1) el tripartit s’avançaria

2) hi hauria eleccions molt ràpidament

3) s’acusaria a en Joan Carretero de corrupte; de no haver dit a una venedora de la ONCE que li tornava un euro de més, o d’estar involucrat en alguna trama. Primer l’acusarien i tots els diaris en parlarien encara que no hi hagués proves. (De fet ja s’ha intentat).

4) s’acusaria en Laporta de corrupció, de ser infidel o de qualsevol cosa que el desprestigiï i s’esbombaria a tota la premsa, mentre la tele-tré ho repeteix cada 5 minuts durant setmanes.

5) Es detindria i es torturaria (cosa que negaria l’estat) arbitràriament alguns líders de CUP acusant-los de terroristes, d’actes vandàlics, resistència a l’autoritat…

6) Convergència i els socialistes pactarien, si cal, per a mantenir l’estatus quo. Al PSOE tant li fa si a Catalunya governen ells o no, mentre espanya pugui seguir xuclant. Amb PSOE a la Generalitat poden destruir les nostres institucions i robar impunement, però si Ciu col·labora a canvi de les molles del que ens pren espanya, ja els està bé.

7) S’aniria empobrint Catalunya, encara més, per a minvar la capacitat de reacció de la societat civil, escanyar-la i que espanya sigui més poderosa (traçat de mercaderies per Zaragosa i no línia mediterrània).

8) Es farien lleis per a perseguir blocaires, o que només periodistes col·legiats puguin escriure (l’estat francès ho va intentar) o se’ns denunciaria, per a anul·lar qualsevol llibertat d’expressió que mostri la realitat i fomenti l’independentisme. Evidentment el pretext seria que no fem periodisme de “qualitat” i que volen preservar la puresa de la llibertat d’expressió o alguna collonada similar.

Però la societat civil ja no es creu a aquests mentiders: els pagesos no obliden, ni tots oblidem la MAT, ni els transvasaments, ni els periodistes atonyinats pels mossos, ni els amenaçats pel psc, ni els que miràvem tv3, ni els que patim per la Sagrada Família, ni la imposició de la tercera hora, ni l’impost de successions, ni no permetre la ILP d’Independència, ni no permetre el referèndum per a prohibir els transgènics, ni el tancament de la senyal de TV3 a ses Illes, ni la persecució sectària de la “crosta”, ni els 40 km/h i els radars, i els peatges, ni les esmenes del psc a l’Estatut!, ni l’espoli fiscal

Francesc Macià, l’avi de Catalunya, ja parlava dels retardataris, aquells que retarden la nostra Independència. En aquella ocasió van aconseguir aturar l’inevitable assassinant-nos i amb una dictadura genocida que mai fou jutjada.

Ara no ens poden matar per a no ser la Sèrbia o la Birmània d’Europa i ser bombardejats per la ONU i expulsats de la unió europea, però poden prohibir partits, torturar i fer les lleis a la seva mida.

Necessitem un canvi, acabar amb la corrupció i aconseguir la Llibertat Nacional, necessitem 100% de transparència en la despesa pública com a Amèrica, política de proximitat, i hem d’estar tots preparats per a fer un acte de valentia perquè ens hi juguem la Llibertat, la Cultura, i el benestar de les futures generacions de Catalanes i Catalans.

Tot és només la meva opinió.

Potser estic equivocat en tot, potser tinc una part de raó o potser tinc tota la raó del món.

Sigui com sigui, qui llegiu aquest article ho veureu pels moviments que facin els partits.

Notícia de l’avui 2009/11/02: L’excap de comunicació de Presidència creu que Montilla podria fer “el sacrifici” de ser el número 2 d’un govern CiU-PSC

2009/11/05: Enllaç a cimera extra on tiren de la beta de corrupció del PSOE-C: I encara una més de kinkis

2009/11/06: la vanguardia:

La Diputación de Barcelona aclara que la mujer de Montilla tiene 11 cargos pero solo un sueldo (traduir amb google)

És a dir, que la dona de montilla té 11 càrrecs i abans en tenia 6 més: 11+6=17, i només cobra un sou. Quin sou? per què un sou de 1 milió d’euros mensuals no és el mateix que un de 900€?. Un dels llocs és a la Caixa, com diu la vanguardia, el que hauria de ser impediment per a exercir la funció pública. En tot cas si cobra un sou (igual al sou normal d’un dels llocs) és badoca, per treballar per 11 i cobrar per 1, i no hi ha ningú tan ximple, o bé roba molt o que ens expliqui perquè fa la feina d’11 persones i cobra per una. No hi ha temps material per a atendre 11 càrrecs correctament. O bé s’atenen malament les 11 funcions, o bé cobra per no veure el que passa, o bé el que importa és tenir el poder… i qui té el poder no necessita cobrar un sou declarat, el pot cobrar en forma d’intercanvis de favors o maletes amb bitllets d’amagatotis, com deien al Polònia.

Els socialistes estan plens de merda fins al coll.

[2009/11/09]

directe.cat: CiU no donarà suport a cap referèndum d’autodeterminació els propers 4 anys

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , , ,

3.742 visualitzacions - versió en PDF

One Response to “La jugada de màxima traïció”

  1. […] tal com deia al meu article “la jugada de màxima traïció“, crec que ciu s’oposarà a la Independència i a qualsevol canvi de govern que no […]