andLinux – Aplicacions Linux en Windows

and-linux-screenshot_smallandLinux és un sistema Linux, basat en Ubuntu i en coLinux (un port o adequació del kernel, nucli, de Linux per a windows sense modificacions) que porta els gestors de finestres KDE i el més simple XFCE.

La gràcia d’aquesta distribució és que podem executar aplicacions de Linux dins del windows, i copiar i desar informació entre elles i fins i tot actualitzar amb apt / Synaptic.

Lamentablement la versió KDE necessita 4 gigues i escaig d’espai en disc, i encara és en beta.

Un altre punt negatiu és que només es troba disponible per a windows de 32 bits.

Jo empro Portable Ubuntu, lleuger i dissenyat per a ser instal·lat en una clau de memòria usb, i puc executar Linux en qualsevol windows, amb les meves dades i programes personalitzats, sense fer instal·lacions.

Via: Web Upd8

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.305 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.