Alliberat Opera 10

codic.cat-opera10Fa unes hores ha estat alliberat el navegador Opera 10.

Opera, un navegador fet per programadors i per a programadors, extremadament útil i que s’ha apropat a l’usuari no tècnic. Opera s’ha guanyat fama de ser escrupolosament respectuós amb els estàndards.

És prou lleuger.

També és ben famós i estès el seu navegador per a mòbils Opera mini.

Algunes de les característiques més interessants d’aquest programari són: gran velocitat en carregar les planes, velocitat de transferència de planes web molt ràpida gràcies a la possibilitat d’activar una funció turbo que empra servidors per a descarregar planes comprimides, podent reduir fins a 8 vegades els temps de càrrega.

Encara que seria fàcil de traduir, car es tracta d’un fitxer de text al directori locale de l’aplicació, encara no és disponible en Català.

Via: OS News

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags:

1.898 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.