Alliberat Asterisk 1.6.0.14 i 1.6.1.5

logo_asteriskEl proppassat 29 d’Agost Asterisk, el potent programari lliure (Open Source) per a centraletes veu-Ip (VoIp), ha estat alliberat en les seves version 1.6.0.14 i 1.6.1.5.
La versió 1.6.0.14 és la versió estable, i la 1.6.1.5 la de desenvolupament.

Aquesta versió adreça alguns errors, per a veure’ls detallats:

http://svn.asterisk.org/svn/asterisk/tags/1.6.0.14/asterisk-1.6.0.14-summary.txt

http://svn.asterisk.org/svn/asterisk/tags/1.6.1.5/asterisk-1.6.1.5-summary.txt

Asterisk pot ser configurat com el nucli d’una centraleta (PBX en anglès) IP o bé híbrida (trucades analògiques i digitals), passar trucades, manegar rutes, activar funcions, connectar les trucades entrants amb l’exterior mitjançant IP, línies analògiques (POTS), i connexions digitals (T1/E1). En llenguatge planer és una centraleta digital/analògica molt potent, i gratuita. (és un programari, per a fer algunes funcions cal connectar al servidor targes específiques, per exemple per a gestionar les línies analògiques).

Veure l’anunci oficial.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

1.868 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.