Alliberat Slackware 13

slackware_traditional_website_logoLa versió 13 del conegut Slackware Linux ha estat alliberada.

Aquesta versió ja és completament disponible en 32 i en 64 bit.

Aquí l’anunci d’Slackware.org

Podeu descarregar-lo a bona velocitat mitjançant torrents, i si no teniu cap descarregador de bittorrent (ares, getright i opera ho permeten per exemple) podeu descarregar-la dels repositoris mirall (mirror). En aquest precís instant els miralls d’Estats Units encara no el tenen disponible.

Slackware és una ben veterana distribució Linux que es caracteritza per la seva estructura molt semblant a BSD en l’organització dels arxius de configuració i sistema, i perquè tot es configura a mà (fins les X Window). No recomanat per a novells en Linux, però és una distribució molt apreciada pels professionals IT que editen tots els arxius manualment.

Via: OSNews

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.000 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.