Robatoris (a clients) als supermercats

lladregotFa uns dies em van enviar per e-mail una notícia sobre els darrers robatoris que duen a terme als supermercats i d’altres indrets on hi ha unes taquilles per a deixar els objectes personals (bancs, abacus…).

Els lladres es dirigeixen a l’indret, introdueixen una moneda, retiren la clau i tanquen l’armari.

Ara tenen una clau que obre un armari.

Enlloc d’entrar a l’establiment a comprar el que fan és marxar, fan una còpia de la clau, tornen i deixen la clau original a la seva casella, tot recuperant la moneda.

Ara només cal esperar una víctima que deixi un paquet interessant: un ordinador portàtil, la bossa, etc… i entri a comprar.

Llavors el lladre, amb la clau copiada, obre la casella, i pren els objectes personals amb tota comoditat i sense cap presió.

Si vol conservar la clau copiada torna a inserir la moneda que l’imminent víctima deixà, i recupera la clau per poder seguir robant en el futur si la incompetència i la deixadesa del comerç no posen remei ràpid.

codic.cat-carrefour-granvia2-guixetes-ideals-per-als-llagregotsPer exemple, en el cas del carrefour de gran via 2, les guixetes no només tenen una clau copiable en 20 segons (ni tan sols de seguretat), sense cap distinció i amb un servei de copiat de claus al costat… a més a més hi ha una finestreta al centre de la taquilla des de la que es pot veure el que hi ha a dins!.

Guaiteu on compreu!. Exigiu que us respectin i que ofereixin un servei de qualitat!.

Els comerços a Catalunya, cada cop més, estan funcionant amb el modus operandi i la mentalitat espanyola.

No cuiden l’excel·lència, no tracten de donar el millor servei.

Un tracte mediocre, entre dolent i pèssim, fins i tot clarament agressiu i mandrós, que seria impossible a Brussel·les (per molt menys els clients t’obren una reclamació i habitualment l’establiment els ofereix descomptes per tal de disculpar-se pel mal servei).

codic.cat-claus-guixetes-carrefour-IMG_8256

Vista de la clau, totalment estàndard, de les guixetes esmentades.

Vigileu els vostres objectes personals, quedeu avisats.

La Independència no es tracta només que no exterminin la Cultura i la llengua Catalana, i que no ens robin fins a l’extenuació, que no morim esperant anys operacions que no apleguen, que els fills no estudiïn en barracons, que hi hagi feina, que hi hagi trens moderns que funcionin cada dia, que puguem anar a més de 40 Km/h per l’autopista, tinguem un aeroport Hub internacional, i deixin d’insultar-nos contínuament de manera racista.

També es tracta d’una regeneració política i qualitativa dels serveis, i de la qualitat de vida al nostre país.

Deixar de banda allò tan espanyol, que practica una part de la població a Catalunya, de presumir de ser un analfabet, i passar a valorar l’esforç, la feina a l’excel·lència, i mirar de fer les coses, de manera que ens en sentim orgullosos i tinguem un país del que puguem presumir, per la seva qualitat (la qualitat no la regalan, es guanya treballant honradament i eficient).

Deixar clar que els “quillos” no tenen lloc, i cal una societat versada en el coneixement, capaç de crear riquesa i de produir coses singulars i de qualitat. Pot ser vi, serveis, i millor encara: tecnologia, coneixement i cultura.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

10.795 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

One Response to “Robatoris (a clients) als supermercats”

  1. latafanera.cat ha dit:

    Robatoris al supermercat (a clients)…

    Descripció d’una manera de robatori molt còmode que estan emprant els lladres mitjançant la còpia de la clau de les guixetes dels supermercats, llibreries, bancs…..