Catalunya Estat Lliure (CEL) diu quatre veritats sobre la manifestació per l’estatut(et) convocada pels autonomistes

Reprodueixo aquí el text publicat per Catalunya Estat Lliure i que he vist a deumil.cat:

Comunicat de Catalunya Estat Lliure – DESPRÉS DE L’ESTATUT, INDEPENDÈNCIA
« a: Avui a les 15:15:15 »

Comunicat de Catalunya Estat Lliure – DESPRÉS DE L’ESTATUT, INDEPENDÈNCIA

Citar:
Davant l’anunci de la convocatòria d’una manifestació en defensa de l’Estatut, promoguda pel senyor Margall, el senyor Pujol, CIU, ERC, ICV i organitzada per Òmnium Cultural, volem expressar les consideracions següents:

1ª. Òmnium no pot promoure una manifestació en defensa de l’Estatut contravenint l’acord de la seva junta directiva de 30 de maig de 2006 pel qual va decidir mantenir-se neutral en el referèndum de l’Estatut i abstenir-se de fer campanya activa per cap opció.

2ª.  Des de Catalunya Estat Lliure no oblidem que els partits polítics que ara volen fer veure que es posen davant de la defensa dels interessos nacionals de Catalunya amb l’excusa de la sentència del Tribunal Constitucional, són els mateixos que tot just fa tres mesos varen denegar a deu mil catalans el dret de promoure un referèndum d’autodeterminació.

3ª. L’Estatut és la demostració final del fracàs dels polítics que han governat aquest país durant els últims trenta anys. Ells han creat l’Estatut, ells l’han pactat amb els polítics espanyols i ells han pactat el contingut de la sentència que aviat emetrà el Tribunal Constitucional Espanyol. Els responsables del fracàs no poden ara exigir que els ciutadans i ciutadanes d’aquest país ens manifestem amb ells per protestar contra una situació que ells mateixos han generat.

4ª.  Per tant, ara ja no és el moment de convocar manifestacions autonomistes. Si es convoca una manifestació ha de tenir com a únic objectiu posar fi a l’etapa estatutària i iniciar el camí del restabliment dels drets sobirans del poble de Catalunya, per tal d’assolir que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, independent, Democràtic i Social, integrat en la Unió Europea.

Visca Catalunya lliure

Catalunya Estat Lliure
www.catalunyaestatlliure.cat

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.520 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.