Truc: donar connexió al portàtil des de l’Iphone

iphone_3g_granA mitjans de Juny d’enguany, a través d’iTunes, s’actualitzà el firmware dels mòbils iPhone a la versió 3.0.

(Ara ja hi ha disponible una versió més moderna).

Amb aquest nou firmware es va incloure una nova opció d’allò més útil.

Es coneix com Internet tethering, i serveix per a que el mòbil Iphone proporcioni la connexió a Internet al nostre ordinador.

Lògicament haurem de tenir una tarifa plana contractada, en cas contrari l’operadora faria l’agost.

iphone_icone_configuracio_settingsPer a activar aquesta opció s’ha d’anar a Configuració: Ajustos / Settings, General, Xarxa / Network i activar Compartir Internet / Internet Tethering (la tercera opció, entre Data Roaming i VPN).

En aquest punt l’aparell ens demanarà si volem connectar-nos emprant Bluetooth o bé USB.

Jo us recomano emprar USB, que va molt més ràpid i fluït. Per a aquest fi connectem el dispositiu a l’ordinador mitjançant el cable USB que és suplert amb el telèfon, i a partir d’aquí, després de dos segons, navegarem amb total normalitat sense haver de fer res. El programari d’iTunes ho fa tot automàticament.

Evidentment caldrà que el mòbil tingui cobertura per a que funcioni, i si el nostre dispositiu ho suporta, millor on hi hagi cobertura 3G, que ens oferirà més velocitat.

Això no permet substituir la connexió a Internet per ADSL o cable de l’oficina o la llar, puig les tarifes planes són molt limitades en quantitat de dades que es poden transmetre, però ens permetrà fer demostracions a clients, navegar, consultar el correu, etc… si ens trobem amb el portàtil arreu, i no hi ha Wifi disponible.

Nogensmenys és possible emprar l’Skype des del pc, i fer trucades emprant la connexió Internet que ens proporciona el telèfon.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.093 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.