Truc: connectar el netbook o el portàtil a una pantalla i treballar a alta resolució

toshiba-netbook-hi-def-displayQue tinguem un petit ordinador portàtil, dels que pesen un kilogram, i tenen una petita resolució (1024×600), un netbook, no vol dir que sempre haguem de treballar a aquesta reduïda resolució.

Pràcticament tots els netbooks, i els portàtils disposen d’un connector VGA o DVI per a connectar-li un monitor extern.

Un cop connectat a un monitor extern, podem treballar a la resolució que ens ofereixi el monitor.

En el cas dels netbooks amb un tarja gràfica amb chipset Intel GMA 950, que són quasi tots, podem arribar a treballar amb un monitor extern fins a 2048×1536 a 32 bit.

Aquests ordinadors no estan fets per a jugar a jocs en 3D o per a tenir una gran capacitat de càlcul, sinó per a ser lleugers, que la bateria duri molt, i per a poder portar-los, però podem aprofitar aquests avantatges per dur-los cap amunt i cap avall i quan som a l’oficina treballar amb els mateixos programes, a molta més resolució.

També podem connectar-los a un projector.

codic.cat-tecla_projectorDesprés de connectar el monitor o el projector, caldrà prémer una tecla o una combinació de dues del portàtil per a desviar la imatge cap al monitor extern.

Una pulsació envia la imatge al portàtil i a un monitor extern alhora. De nou, l’envia el senyal només a la font externa. Una altra vegada i la imatge es veurà només al portàtil.

Alguns portàtils ens permeten treballar amb un enorme escriptori dividit entre la pantalla del portàtil i un monitor. extern.

És típic que les persones connectin un monitor o projector i no sàpiguen com fer que es vegi el senyal a la pantalla externa o projector.

També si pot connectar un teclat USB i un mouse al petit portàtil, i treballar a l’escriptori com si es tractés d’una estació de treball.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags:

2.054 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.