Hackintosh, instal·lant Mac OS X en un netbook

Es coneix com hackintosh la pràctica de comprar un ordinador Intel econòmic, i instal·lar-li Mac OS X, i per tant, treballar com si haguèssim comprat un Mac original amb Mac OS X però salvant uns quants centenars, o milers, d’euros. La motivació no té perquè ser solsament econòmica, puig molts amants de Mac, es deleixen per poder tenir un Mac OS X en els petits i pràctics netbooks i poder dur-lo arreu.

Des que Mac es va passar a Pc, és possible tècnicament instal·lar el seu sistema operatiu en molts pc.

Nogensmenys no es pot fer amb tots els ordinadors, cal que tingui unes característiques concretes.

504x_hackintop

Gizmodo ens ofereix una interessant comparativa sobre quins netbooks poden instal·lar Mac OS X.

El preu orientatiu d’un d’aquests ordinadors és d’uns 300 $, uns 250 €.

Un quadre complert, amb la llista de funcionalitats de Mac OS X suportades com suport per a WiFi, so, xarxa ethernet, lector de targes… és oferit per boing boing.

boing_boing_hackintosh

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

3.959 visualitzacions - versió en PDF

One Response to “Hackintosh, instal·lant Mac OS X en un netbook”

  1. latafanera.cat ha dit:

    Hackintosh, instal·lant Mac OS X en un netbook…

    Enllaços a articles de Gizmodo i boing boing que indiquen quins són els netbooks que permeten d’instal·lar Mac OS X i per tant gaudir d’un Mac en un lleuger netbook. Indicat per als amant del món Mac, i que valoren la mobilitat d’un d’aquests petit…