Alliberat WordPress 2.8.4 (seguretat)

wordpress1S’ha alliberat una nova versió de WordPress, la 2.8.4.

Aquesta versió soluciona un error bastant emprenyador, que permet amb una URL maliciosa, resetejar el password d’administrador. No permet guanyar el control del sistema, però és força empipador si algú reinicia 1.000 vegades al dia el mot de pas.

La darrera versió de WordPress es pot descarregar manualment des de la seva web, secció de descàrregues, o bé actualitzar-la mitjantçant la pròpia eina d’actualització que incorpora.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.513 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.