espanya no pararà fins a exterminar-nos

1940-hendaya-franco-hitlerHo tenien clar els polonesos a qui els alemanys van prohibir parlar el polonès quan els envaïren i a qui pretengueren privar de tots els drets nacionals i Culturals, a part d’executar a tots els seus líders. Van fer desaparèixer el seu Estat. I a la seva població, després de matar els milers que els molestaven, els anomenaren a partir d’aquell moment alemanys. Us sona?.

Ho hauríem de tenir clar tots, però per si el control dels mitjans, no us deixa treure’n l’entrellat, i no us adoneu de l’estratègia premeditada en: el tancament de tv3 a País Valencià, que deixin més de 100.000 xiquets sense escolaritzar en Català a País Valencià, l’obsessió malaltissa d’inventar-se una altra llengua, la negativa a que el Català sigui oficial a Europa, la persecució de les seleccions esportives, la continua violació de les competències de la Generalitat de Catalunya, el tancament de l’únic diari en Euskera al País Basc, l’espanyolització de tv3 i Catalunya ràdio, l’espanyolització d’Euskal Televista, els recursos a l’Estatut de Catalunya però cap recurs als articles fotocopiats, idèntics al nostre paraula per paraula, d’andalusia, negació a tornar els papers de Salamanca, atacs continuats al model d’immersió lingüística, el darrer a Europa de mans de alejo vidal cuadras, l’espoli sistemàtic de l’economia al Principat de Catalunya i Ses Illes, i en menor mesura a País Valencià, la protecció dels nazis a València per part de la policia espanyola i dels jutges espanyols, no acceptar un Estatut d’Autonomia votat sobiranament pels Catalans dels Principat, l’enviament de jutges a Catalunya i policia espanyola, sense idea de Català, l’enviament de 3 milions d’immigrants espanyols durant el franquisme, quan a Catalunya hi quedàvem menys de dos milions de Catalans, o l’actual enviament de dos milions d’immigrants, majorment sudamericans, en un altre intent d’espanyolitzar-hispanitzar Catalunya, l’insult i el menyspreu del rei dels espanyols en dir “nunca fue la nuestra lengua de imposición sinó de encuentro. a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano”, la violència i racisme de les declaracions contra Gas Natural quan volia comprar fecsa i que acabà amb un “antes alemana o italiana que Catalana”, manifests “por la lengua común” (contra les llengües que no són el castellà), il·legalització d’un partit votat per entre 100.000 i 200.000 persones al País Basc, pacte espanyolitzador pp-psoe al País Basc, intent de fer el mateix a Catalunya amb la reforma de la llei electoral (via una ilp que vol convocar ciudadanos), prohibició de referèndums d’Independència, etiquetatge dels productes de supermercat en castellà per llei (150 lleis) però nul·la protecció al Català i impossibilitat per a trobar molts productes (de fet no és estrany trobar productes etiquetats en castellà, anglès, portuguès, francès, xinès i àrab, però no en Català), 100% d’etiquetatge en castellà als productes farmaceútics per llei, la ridícula disponibilitat de cinema en Català, el mateix als videoclubs…

Ara ja no ens pega pallisses la policia nacional a les seves furgonetes, o als quarters sense càmeres, bàsicament perquè ja no hi són, encara que es continua torturant i tancant a la presó Catalanistes acusats sense proves.

Ho denuncia Amnistia Internacional i la ONU (entrevista a Theo va Boven), però espanya continua torturant amb el silenci còmplice de tv3 i dels diaris afectes al règim.

Documental sobre tortures al País Basc en anglès.

Però el desig d’espanyolitzar Catalunya és encara més fort puig veuen que no acotem el cap i no ens conformem amb el paper d’esclaus que ens han reservat.

La nació castellana al llarg de la història s’ha mostrat absolutista i mai ha respectat els Drets Humans.

A la seva història han comés els més grans genocidis de la humanitat: el més massiu, l’extermini dels indis d’Amèrica.

I de l’extermini al poble Català ningú en parla. Les negatives a desenterrar dels fossars comuns els cossos dels assassinats pel franquisme, centenars de milers. Dels assassinats de la setmana tràgica, per part de l’exèrcit espanyol, o dels nombrosos bombardeigs sobre Catalunya, ningú en parla. Ningú parla sobre com els homes de Catalunya eren enviats massivament a morir al marroc, per tal de privar d’homes Catalunya i mestissar la raça Catalana amb els homes espanyols. Tot i això a Catalunya som majoritàriament blanquets de pell, en comparació amb els espanyols, més obscurs.

Evidentment no hi ha problema en que persones de races diferents s’ajuntin i tinguin descendència, però quan s’ordeix una maniobra d’estat per a exterminar una raça en concret, això és un crim contra la humanitat.

És com si es mata a tots els indis Sioux, o als homes per a obligar a que les dones es casin amb blancs, i a la llarga negar els drets històrics sobre les terres dels Sioux adduint que tots són blancs.

El mestissatge cultural que predica fins a l’avorriment el psoe de Catalunya sempre va en la mateixa direcció: negar la Cultura Catalana, arraconar-la, i vendre-la com quelcom tancat, lleig de d’estimar, i amb el seu sectarisme miren d’imposar una associació d’idees en que equiparen ser Català amb ser tancat (tancats nosaltres que estem al Mediterrani i fem frontera amb Europa i que parlem Català, castellà, anglès i francès???? que ho diguessin d’algú de valladolid o madrid, però dir-nos-ho als Catalans només demostra el seu nivell extrem de sadisme i esquizofrènia), classista, excloent, racista (res més lluny de la veritat com saben els molts immigrants que ens han conegut i a on si són honrats, treballadors i s’integren els considerem un més entre nosaltres), i que el que “mola” és ser mestís, mestís-espanyol esclar, i que la cultura mestissa, en realitat la cultura espanyola que ens imposen, és el millor de l’univers. I subvencionen milionàriament una fira d’abril que no té ni remotament les visites que diuen que té, fan festivals de música cubana, de flamenc, de cantants sudamericans, de cinema en castellà i tot el que calgui per seguir imposant espanyolitat, i eliminant Catalanitat.

Són capaços de penjar la bandera gai a l’ajuntament, però es neguen a penjar l’Estelada en el seu centenari perquè diuen que no representa a tota la societat barcelonina. Serà, per molt que els respectem, que la bandera gai sí que ens representa a tots, eh senyor hereu.

El missatge és: Sioux matxucats, indígenes de sudamèrica quasi exterminats, Catalans que us negueu a desaparèixer, no només la vostra cultura és inferior a la colonial, sinó que pel fet de no ser mestissos, o tot i ser-ho o ser Catalans de primera generació però estimar la cultura nativa, us mirarem amb menyspreu i us direm sectaris, perquè en el fons, l’única cultura que ha d’existir, l’única digna, l’única “universal”,  és l’espanyola. Aquest és el vertader racisme espanyolista i el seu gran crim: destruir totes les cultures amb l’objectiu diabòlic de que només existeixi la llengua i la cultura castellana i allò que franco determinà que formava part de la cultura espanyola, com el flamenc.

I per això a Catalunya els socialistes o els franquistes fomenten tot el que sigui espanyol o hispà, però no fomenten que aquestes comunitats d’immigrants s’integrin i aprenguin la llengua i cultura Catalanes. És a dir, de mestissatge, de barreja, de complementarietat, d’enriquir-se, de compartir cultures, res de res. Només hi ha una cultura, la castellana, que s’imposa cercant la destrucció, i en detriment, de la Catalana, la nativa.

Ens han massacrat, i tracten d’esborrar-nos la memòria per matar-nos lentament com a Poble, una eutanàsia en que no ens adonem del que ens han fet i ens fan, i anem perdent llibertats mentre ells es van omplint la butxaca a costa de les nostres moltes hores d’esforç, de les nostres idees i creativitat, i també dels patiments que ens inflingeix l’espoli fiscal: nens estudiant en barracons, velocitat variable en unes carreteres que haurien de ser el triple de grans i sense limitació, hospitals colapsats, impostos salvatges com el de successions, trens amb servei tercermundista… No oblidem.

Catalunya tingué el primer Parlament d’Europa, molt abans d’Anglaterra.

El nostre tarannà democràtic no té res a veure amb la forma de fer dèspota i totalitària dels espanyols.  Cal només repassar la història per veure el reguitzell de dictadures i cops militars.

Per a ells som una colònia. Quelcom que van aconseguir “por derecho de conquista” i que s’ha d’aixafar, de destruir, d’assimilar. Per a ells ho castellà, ara en diuen ho espanyol, és el millor, i tota la resta ha de ser esclafat.

Som un país, no dubteu que ho saben, i saben que no som espanya, però creuen que som una possessió i que hem de servir per al seu plaer. Esperen que siguem submisos. Ens esquilmen, com al seu moment van fer amb tota sudamèrica i allà on posaren els peus els “conqueridors” castellans.

Ja les cròniques castellanes recullen com el conde duque d’olivares aconsellava provocar artificialment una revolta a Catalunya per així poder enviar els seus exèrcits i poder prendre els nostres diners i conquerir-nos militarment.

És a les seves cròniques, però els espanyols que he conegut tenen una gran capacitat per a ignorar tot allò que no quadra amb el seu projecte d’arrasar les terres conquerides i convertir-les en espanyoles. Territori espanyol, lleis espanyoles, mentalitat espanyola, llengua espanyola. Canvieu espanyol per castellà.

A mi em resulta molt gràfic l’exemple del que els nazis feren a Polònia, l’actuació dels Serbis, o el que els xinesos han fet al Tibet. Els Tibetans no són Tibetans, són xinesos (segons els xinesos). I els funcionaris tots són xinesos, que només parlen xinés, enviats des de la xina. Així que tots els natius han de parlar xinès o no poden fer cap tràmit. No han existit els assassinats de l’exèrcit xinès a la població Tibetana (negacionisme) encara que tots els hem vist gràcies a Internet. Em recorda tant al que han patit els Catalans.

Parlava de que espanya no pararà fins a exterminar-nos. Em refereixo a la nostra Cultura, a la nostra Identitat, a la nostra ara minsa Llibertat.

Com no hi ha res més clar que les imatges, us deixo dos reculls, un de recent, del proppassat 7 d’Agost d’enguany, i un altre de més antic.

fatxa_luis_maria_anson-elpunt-20090807 Frase de: luis maria anson

Periodista col·laborador de “el mundo”.

“no ho tenim del tot perdut si es fa un pacte entre pp i el partit socialista per espanyolitzar Catalunya, és a dir, fer el contrari del que, des de fa anys, fan Carod-Rovira i els seus còmplices”.

crosta_cut

joan ferran, del partit socialista sucursal Catalunya (psc), digué “s’ha d’arrencar de Catalunya ràdio i tv3 la crosta nacionalista”.

I immediatament començà una cacera de bruixes on no tingueren escrúpols en carregar-se als millors reporters, simplement perquè no eren afectes al règim.

fransisco_franco_y_adolf_hitlerCitar hitler i el nazisme és un terme emprat massa habitualment, perquè els ignorants amb poques llums i amb odi visceral interessats a expulsar-lo contra qui sigui diferent i els perversos feixistes (que no tenen cap límit en mentir fins a la més retorçada i intensa ignonímia, sempre al servei dels seus interessos, sovint econòmics) ho utilitzen per a atacar Catalunya. És la mateixa tècnica de l’skin head que pega a algú i diu “em va mirar malament” “em molestava” “anava de superior” (la seva presència, que existís, que fos ecologista o educat o gai o lesbiana o que tingués carrera), o un violador que diu “m’estava provocant” o el lladre que diu “el vaig apunyalar perquè no em va voler donar 10 €, el molt garrepa“.

Els malalts mentals, violents, els sàdics, sempre acusen als altres del que en realitat ells pateixen.

Descomprimit: “el vaig apunyalar perquè no em va voler donar 10 €, el molt garrepa” vol dir: el vaig apunyalar perquè JO volia que ELL em donés els SEUS 10€, com ELL no va fer el que JO volia, JO vaig descarregar la meva violència sobre ELL. JO odio a ELL, perquè JO volia prendre a ELL el que tenia”. Ergo sóc un lladre, un egoista i un assassí, però no ho vull acceptar.

Descomprimit: “Catalunya és espanya” vol dir “Catalunya i els Catalans són una possessió d’espanya i dels espanyols, perquè els espanyols volem que Catalunya sigui nostra, i que a Catalunya s’hi parli la nostra llengua, i que a Catalunya pensin com nosaltres, i que a Catalunya siguin espanyols. Els espanyols volem que a Catalunya hi hagi espanyols i es parli només castellà i ens és igual el que pensin els Catalans al respecte o que no vulguin renunciar a la seva cultura. Ho han de fer.” Ergo som uns colonitzadors, uns egoistes, i no respectem les altres Cultures ni Nacions ni els seus Drets Humans, els considerem per sota de nosaltres com els nazis amb els russos, els Jueus d’arreu, els xecs (els anomenaven infrahumans) i enlloc d’acceptar el nostre racisme, els insultarem per no haver d’acceptar les conseqüències. (per mi el mecanisme és la mateixa manca de responsabilitat d’acceptar la veritat i inventar una lògica il·lògica a mida i pervertida com “el toro no sufre”)

Descomprimint: “Els Catalans sou uns avars” vol dir “JO vull el que els Catalans teniu. Us envejo. Us insulto.” Ergo ja sé que no tinc raó, però no ho acceptaré mai. Acceptar que treballant podria haver-ho aconseguit m’obligaria a passar comptes amb mi mateix i reconèixer que sóc un mandrós. És més fàcil insultar.

Prosseguint amb el fil del nazisme i el feixisme: essent objectius: franco era feixista. franco era amic de hitler i de mussolini, que van massacrar la població Catalana i Basca amb la seva aviació i també facilitant armament als feixistes traïdors al govern democràtic. Catalunya de fet, la seva capital Barcelona, va ser la primera ciutat del món en rebre el que s’anomenà “guerra del terror”, consistent a bombardejar sistemàticament la població civil indefensa.

El quadre inferior és de la vikipèdia. Còpia local en PDF (10/08/2009).

Els bombardejos a la rereguarda republicana. Granollers, un cas paradigmàtic.
Un Savoia-Marchetti SM.81 durant un atac de bombardeig en la Guerra Civil espanyola. Foto G. Apostolo. Els cinc Savoia S-79 que van atacarGranollers havien sortit a les vuit del matí de l’aeroport de Son Sant Joan, a Mallorca. A l’illa, l’aviació feixista italiana hi havia concentrat entre trenta-vuit i quaranta-cinc avions, bàsicament bombarders Savoia S-79 i S-81, a més de caces Fiat CR-32.[49]

.

Aquesta fotografia de Winifred Bates mostra la destrucció de la ciutat de Granollers després de l’atac per l’aviació italiana (inicialment es va atribuir l’atac a la Legió Còndor, les forces aèries alemanyes, per la brutalitat del bombardeig), el 31 de maigde 1938. Les bombes van caure damunt dels carrers i places del centre de Granollers. Seixanta bombes que van matar un mínim de 224 persones, la majoria de les quals eren dones, 124, i nens, 33. Centenars de granollerins van caure ferits. La capital vallesana no tenia defenses antiaèries i l’alarma de bombardeig no havia sonat. Aquestes dues circumstàncies, afegides al fet que Granollers no havia patit mai cap bombardeig expliquen el fet que les bombes italianes agafessin tothom desprevingut.[50]

.

el rei dels espanyols va jurar fidelitat als “principios del movimiento”. I avui en dia, el partido popular, encara es nega a condemnar l’alçament militar franquista i la dictadura. El pp és votat per més de la meitat dels espanyols. I tots coneixem molts pobles que s’han negat a retirar els símbols franquistes.

A Barcelona en patim a casernes militars sense anar més lluny.

Així doncs, tenim que substancialment, així com a Alemanya a ningú se li acudiria insultar a un altre pel color de la seva pell, o és delicte justificar el genocidi, a espanya no dubten a dedicar-nos perles com “Catalans de merda”, d’insultar-nos de tantes altres maneres (pe: belen esteban a tele-5 “los Catalanes sóis séis millones de burros”) o de dir que hauríem de ser morts, i ningú jutja a aquestes persones per incitació a l’odi racial-Cultural o defensa del genocidi.

Per a veure un recull d’insults i dessitjos de mort als Catalans, i invitacions fanàtiques a atacar-nos per tots els mitjans, podeu veure aquest recull publicat a Racó Català. Una vegada vaig notificar a la policia espanyola que un usuari estava dient que s’havia de matar d’un tret al cap a carod rovida, i ni tant sols van contestar.

Jo he hagut d’escoltar a guàrdies civils i a policies nacionals, sense pregunta’ls-ho evidentment, dir que “esto en los tiempos de franco no pasaba”, i que les coses anaven millor amb el dictador genocida.

El món va mirar cap a un altre costat mentre els nazis i els feixistes massacraven la població civil Catalana i la democràcia.

I van deixar que un dictador assassí morís tranquil·lament al llit.

No només això, hi ha càrrecs franquistes arreu, i fraga és president honorífic del pp.

El pp, seguint la seva mateixa línia d’actuació habitual, hauria de ser il·legalitzat fins que no condemni l’alçament militar i el franquisme.

Us imagineu que pogués passar quelcom semblant a Alemanya?. Us imagineu que el cap de l’estat Alemany hagués estat col·locat a dit pel mateix hitler i que encara manés?.

Al contrari que a la majoria de dictadures del món, els criminals de guerra i els criminals durant la dictadura espanyola mai han estat jutjats. I degut a això una gran part de la població espanyola dóna per vàlid el model emprat pels feixistes, i es creu autoritzada a destruïr i menystenir les altres races i cultures.

Sabíeu que el govern alemany va demanar perdó per entregar el President de la Generalitat Lluis Companys, a franco, que l’assassinà?. Sabíeu que Alemanya ha demanat perdó i espanya no?.

ciudadanos està intentant que s’aprobi una ilp per canviar la llei electoral a Catalunya, d’una manera que pel que jo sé no es fa enlloc del món. Una persona, un vot. Despreciant la representativitat del pobles i indrets menys poblats. Doncs bé, amb aquest canvi tindríem que Ciu + erc = 65 diputats, pp + psoe + ciudadanos + icv = 70 diputats. És a dir, un pacte com a Euskadi per tal d’espanyolitzar Catalunya. Ja ho tenim aquí.

Actualment Ciu + erc = 69 diputats, pp + psoe + ciudadanos + icv = 65.

A directe.cat podeu veure una magnífica explicació encara que no plantegen l’escenari d’afegir icv als altres partits espanyolistes.

La Independència ens permetrà trencar aquest llaç malaltís, alhora que ens permetrà viure molt bé econòmicament, i que la nostra Cultura tan rica i preciosa, pugui ser viscuda plenament i alegre; i alhora probablement li ensenyarà una lliçó a espanya. Lliçó que encara no ha aprés i que ha d’aprendre: que a les persones no se les pot matar, que no poden imposar violentament la seva espanyolitat arreu, ni colonitzar, ni fer dictadures, ni maltractar les altres cultures. Els ensenyarà que la dictadura estigué malament, i que ara és una època en la que hauran de pujar per la seva vàlua, i no saquejant altris.

Tingueu clar que el fanatisme espanyolista no es deturarà a no ser que proclamem la Independència i ens deslliurem per sempre d’aquesta dominació absurda, cruel, malvada i injusta.

De la mateixa manera que els Jueus, els Xecs, els Polonesos, els Holandesos… no tingueren cap culpa de tenir de veí un dictador assassí, els Catalans tampoc n’hem tingut cap d’haver patit l’ambició desmesurada dels castellans de totes les èpoques, que cobejaven el nostre país, la nostra riquesa, el nostre ingeni i odiaven, i molts encara odien, una cultura que no entenen i menystenen, i que estima la Llibertat, la veritat “clar i Català”, valora la feina ben feta i l’esforç, que té seny i rauxa i que veu el món amb una òptica pròpia, única, i meravellosa.

I de la mateixa manera que després de la llarga foscor d’una nit glaçada i horrible, plena d’atrocitat i patiments, els pobles assoliren la seva llibertat i respiraren progrés i felicitat, així també ho farem nosaltres.

És de Justícia i ens ho mereixem.


Bibliografia, informació, lectures rel·lacionades:

Llibre: Víctor Alexandretv3 a traició

Llibre: Owen Booth i John Walton – història il·lustrada de la II guerra mundial (the ilustrated history of the world war II) ISBN: 88-662-1051-2

Llibre: Alfons Lòperz Tena – Catalunya sota espanya

Informe d’Amnistia Internacional sobre tortures (castellà): espanya sal a la nafra: la impunitat del agents de policia en casos de tortura i altres maltractaments

Link directe a l’informe en castellà. En PDF.

Link directe a l’informe en anglèsAdding insult to injury: The effective impunity of police officers in cases of torture and other ill-treatment. En PDF.

2008/09/30 Lluís Companys: Alemanya es disculpa, França s’espolsa la responsabilitat

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

7.340 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

One Response to “espanya no pararà fins a exterminar-nos”

  1. […] la nostra llengua és en greu risc de desaparèixer per l’acció deliberada de l’espanyolisme més acarnissat, violentament explícit a alguns indrets dels Països […]