Alliberat Apache 2.2.13

apache_logo_server_projectEl polivalent servidor web Apache ha estat alliberat en la seva versió 2.2.13, per a les diferents plataformes (unix, windows…).

Aquesta nova versió conté arrenjaments de seguretat bàsicament rel·lacionats amb la possibilitat de rebre atacs DoS (Denial of Service, o denegació de servei), satuació del servidor i de la seua memòria, i atacs que podrien arribar a proporcionar informació per a un altre usuari o privada. Per tant és absolutament recomanat d’actualitzar-se.

També hi ha noves funcionalitats, detallades aquí, que augmenten la potència del servidor web per a entorns escalables, amb més complexitat, i que han de suportar majors volums en la tramesa d’informació, com per exemple, suport per a arxius de més de 2 GB.

El servidor Apache es pot descarregar des de la secció de descàrregues de la seva web.

Via: Apache Announce

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.038 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.