puigcercós reconeix que el finançament incompleix l’Estatut

zp-puigcercos336_336En aquesta entrevista al diari avui, Salvador Sostres diu quatre veritats a puigcercós i aquest reconeix coses com que el “finançament no compleix l’Estatut al 100%”.

Nosaltres sabem que no es respecta el principi d’ordinalitat, i que la Nació Catalana és la única que manté espanya (* veure apunt sobre madrid) i ens donen les molles del que naltros produïm amb gran esforç i sacrifici. Sabem que patim espoli fiscal i economia colonial.

I això té un preu: manca de policia, manca de metges, manca d’hospitals, barracons en comptes d’escoles, gent que mor esperant una operació, pensions minses, beques escases, manca de recursos per a lluitar contra els incendis, manca d’universitats i gent que queda fóra de la carrera que vol estudiar, trens de merda, carreteres saturades plenes d’esborancs que només s’aguanten si es circula a 40 Km/h – 80 Km/h, caigudes del subministrament elèctric constants…

No sóc l’únic que ha vist, ni veurà, pidolaires grans, Catalans, que remouen els contenidors i les escombraries a la recerca de quelcom per a menjar, i dormint al fred carrer.

No sóc l’únic que anirà a cal metge a fer-se una radiografia i li donaran hora per d’aquí a tres mesos.

No sóc pas l’únic que esperarà hores a la cua d’urgències entre gent amb ferides obertes, sagnant, dolors, febre… mentre l’escàs personal s’escarrassa per a fer l’impossible.

No sóc pas l’únic que veurà al voltant munions de persones aturades, que han perdut la feina, se’ls ha acabat l’atur i el banc els ha embargat el pis, el cotxe i practicament l’ànima mentre més de 580.000 persones, això sí només a andalussia i a extremadura, disfruten d’un PER que fou de 920 € bruts mensuals el 2008, de mitjana . Empresaris arruinats, empresaris arruinats que no poden fer front als acomiadaments i ho perden tot, i altres empresaris també arruinats i morosos que faran tancar a altres empresaris, amb tots els seus treballadors.

No sóc l’únic que veurà els treballadors de les fàbriques veure el seu futur empetitir-se mentre part de la producció es trasllada a fàbriques espanyoles, subvencionades amb els diners robats als Catalanas.

Entre tant la Generalitat, ocupada per un espanyol i espanyolista, que difícilment trobaria feina a l’empresa privada, dirà que espanya ens estima i que siguem optimistes com a única proposta dabant la crisi. Una lenta eutanàsia socialista mentre miren d’exprèmer-nos fins al final.

puigcercós també diu que amb el finançament Catalunya queda per sobre de la mitjana. Tots sabem que tothom no pot estar per sobre la mitjana, perquè no seria una mitjana. Menteix.

Com denuncià Xavier Sala i Martin, fan trampes, en sumar partides a Catalunya, com la policia, que no sumen a les comunitats espanyoles:

(2) Diu la propaganda oficial que Catalunya rebrà per sobre de la mitjana. Mentida! Zapatero ha explicat a tothom que tothom estarà per sobre de la mitjana cosa que, sense fer trampes, és matemàticament impossible. Com ho aconsegueix? Doncs, com sempre, fent trampes!

Catalunya rep més de la mitjana… però només perquè a les altres comunitats no se’ls computa la despesa en policia que s’hauria de computar ja que no tenen la policia transferida. Si es fes el càlcul es veuria que Catalunya rebrà menys de la mitjana (més o menys el 95% de la mitjana). És a dir, el principal èxit del govern, l’èxit que ha repetit el President Montilla és flagrantment enganyosa.

Recollit a: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/139846

puigcercós també diu desacomplexadament que si pot hi haurà tripartir 3.

De nosaltres depen que la Nació no s’enfonsi en la misèria més absoluta.

Penso que els polítics mentiders haurien d’anar a presó.

Recomano aquesta magnífica carta oberta d’Uriel Bertran a joan ridao publicada avui, al diari avui.

Actualització 04/08/2009: Directe.cat

Huguet acusa Hisenda de permissivitat amb ‘l’economia mafiosa que blanqueja diners’ en d’altres zones de l’estat

Ressalta les diferències entre el model productiu català, innovador, i l’espanyol, depredador

Per a justificar el qualificatiu de depredador posa tot d’exemples, des dels ‘reiterats esforços atiats des de la comunitat de Madrid de copiar i captar fires impulsades des de Fira de Barcelona’ fins a ‘l’actuació diferencial plenament contrastada per les pimes catalanes de l’Agència Tributària que actua amb zel recaptatori a Catalunya perseguint les empreses innovadores, mentre que en altres zones de l’Estat no saben què és Hisenda i s’admet la permissivitat amb l’economia mafiosa que blanqueja diners’.

També denuncia que Madrid mira de captar els investigadors fitxats pel programa ICREA de la Generalitat ‘a base d’incrementar-los un 30% la nòmina’, critica ‘la política de talonari exercit des de comunitats subsidiades amb el dèficit català per deslocalitzar empreses catalanes cap als seus territoris’, alerta que ‘del desastre de Caja Madrid i Castilla-La Mancha se’n vol treure l’embridament de les caixes catalanes’ i exposa que s’utilitzen els pressupostos de l’estat per a ‘sobredotar programes que envaeixen competències econòmiques de la Generalitat’, entre d’altres exemples d’economia depredadora.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.253 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.