Ceuta i Melilla rebran més que Catalunya amb el finançament

Actualització important: Vaig contactar amb el Cercl d’Estudis Sobranistes per tal de confirmar aquestes estranyes xifres, i em confirmaren un error de magnituds.

Catalunya no rep menys que Ceuta i Melilla amb el nou finançament.

Mantinc abaix, l’article tal i com era abans de la correcció.


20060529070132-lladreSabeu que només aporten diners a espanya: (* ells diuen que) madrid, Principat de Catalunya, Ses Illes i País Valencià. Font: balances fiscals publicades per espanya i funcas (fundación de cajas de ahorros de españa, informes només disponibles fins al 2005. http://www.funcas.ceca.es/Publicaciones/Economia_Autonomas.asp).

A espanya, Galícia i País Basc són receptors nets. (no és que no paguin, sinó que reben més del que paguen)

Adjunto debat sobre el finançament, en Català, a la ràdio ràdio 4 amb Alfons Lòpez Tena.

És colpidor que ceuta i melilla tenen més pressupost que la Generalitat de Catalunya. Minuts 14:30, 17:40.

Podeu descarregar el fitxer en mp3 des d’aquí.

Personalment crec que els i les socialistes van a cursos sobre com marejar la perdiu, desviar el focus d’atenció, ja que la sra. que parla i que té molta imaginació i pressuposa moltes coses entre elles la bona fe i confiabilitat en la paraula dels polítics espanyols, fa venir molta son i no respon a les preguntes, tot parlant d’altres temes gens importants, tal i com fa montilla. (per cert, els polítics espanyols no han confirmat ni desmentit els números de castells, així que ja sabeu què passarà quan fem els comptes. espanya dirà que mai va dir, i ens hauran tornat a enganyar i estarem en plena crisi sense un euro)

* Perquè dic que ells diuen que madrid paga molt i rep poc i jo ho poso en dubte?. Doncs perquè quan fan el càlcul consideren un grapat d’inversions i d’obres públiques, salaris de funcionaris, etcètera… (despesa museu del prado, aeroport faraònic, edificis oficials…) com inversions no a madrid, sinó a repercutir sobre tot l’estat perquè segons diuen són inversions no a madrid sinó per a tots els espanyols. A tot el món civilitzat d’això se’n diu estafar. Se’n diu mentir. Se’n diu fer trampes. I se’n diu fer la llei i la trampa a l’hora. Aquest sistema de càlcul no és el que empren països civilitzats com USA, Canadà o Alemanya.

En definitiva els Països Catalans patim economia colonial. Espoli fiscal salvatge. Però com reconeixerà el lladre que t’està robant, quan viu a increïblement bé a costa teva?.

Recomano aquest magnífic article de laclosca.cat:

Amb el nou finançament Catalunya continuarà amb el cul a l’aire

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

3.604 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

2 Responses to “Ceuta i Melilla rebran més que Catalunya amb el finançament”

  1. latafanera.cat ha dit:

    Ceuta i Melilla rebran més que Catalunya amb el finançament…

    Debat sobre el finançament a ràdio 4 en que participen Alfons Lòpez Tena, i una sra. pro-socialista amb molta imaginació. És esfereïdor quan Lòpez Tena revela que ceuta i melilla rebran més diners que la Generalitat de Catalunya. Com sabeu són els Païs…

  2. […] el principi d’ordinalitat, i que la Nació Catalana és la única que manté espanya (* veure apunt sobre madrid) i ens donen les molles del que naltros produïm amb gran esforç i sacrifici. Sabem que patim […]