pepe montilla menteix als Catalans en l’entrevista amb Mònica Terribas

montilla-terribasMònica Terribas va entrevistar a pepe montilla a tv3 i li va comentar que la Cambra de Comerç havia demanat els 3.800 Milions d’euros des de l’1 de gener de 2009, i no pas al 2012.

El personatge entrevistat reaccionà al seu estil i digué que allò era fals i instà a Mònica Tarribas a revisar les hemeroteques.

A més a més deixà anar un rotllo soporífer sobre un meravellós quart any addicional amb més finançament, llur objectiu era adormir al personal i que no pensessin en el que havia passat:

S’expressà amb arrogància, però sobretot faltant a la veritat i mentint als Catalans que miraven tv3.

Bé, les hemeroteques demostren que Tarribas havia dit la veritat i que els socialistes han tornat a mentir sense cap vergonya.

Us deixo:

El vídeo de tv3 de l’entrevista amb montilla. Veure minut 06:30.

Notícia al directe desentrellant la fatxenda engalipada.

Notícia de “el periódico” de desembre de 2008 en que ja indica que les cambres de comerç Catalanes volen el finançament des de l’1 de Gener. Còpia local en PDF.

vangucambra2vangucambraavuiLes imatges han estat localitzades en aquest magnífic article (cimera extra).

Aquí penjo unvídeo de youtube on en 20 segons es demostren les mentides socialistes.

Rel·lacionats:

La closca: Montilla menteix descaradament, com tot bon socialista espanyol i Esquerra li segueix el joc

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

3.953 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

4 Responses to “pepe montilla menteix als Catalans en l’entrevista amb Mònica Terribas”

  1. […] cop ho farem com ho faria Braveheart, no deixarem que ens pispin la cartera, no creurem en la manca de malícia d’aquells que ens han enredat tantes vegades. Aquest cop […]

  2. […] per a que “eduquin amb els valors necessaris per evitar corrupció en el futur“, quan és un mentider consumat, no sabem qui del seu partit no està robant i la seva dona té 11 càrrecs (un a la caixa) i en […]

  3. […] 2009-07-24 pepe montilla menteix a tots els Catalans en una entrevista amb Mònica Terribes […]