L’estafa del finançament

Em fa fàstic la propaganda socialista dient que el finançament és un bon acord.

Aquí us deixo una entrevista al prestigiós economista i catedràtic de la Universitat de Colúmbia, Xavier Sala i Martin, i una magnífica anàlisi d’Elisenda Paluzie.

Elisenda Paluzie: Massa serells pendents (publicat a l’avui)

A aquest vídeo a Vilaweb, l’Elisenda Paluzie descriu amb detall l’estafa del finançament.

Propaganda barata del psc amb mentides descarades i fastigoses que em recorda a les mentides dels partits feixistes d’antuvi:

psc_mentider

Imatge via: el pati descobert (també publicada al diari el punt)

Amb aquest finançament no es complirà l’ordinalitat, no quedem per sobre la mitja, ho explica molt bé en Xavier Sala i Martin (fan trampes sumant les competències transferides a Catalunya, però no sumant els serveis equivalents a les comunitats espanyoles), i Catalunya pot ser que percebi menys que amb l’anterior acord. Els espanyols han tornat a mentir. Si parlar clar i Català és parlar net, un acord a l’espanyola s’està definint com una estafa en tota regla i amb tota la cara del món; mentir sense escrúpols i robar, faltar a la paraula i no complir els acords ni les promeses i mentir barroerament tractant a tothom d’imbècil i negant que es prometés el que es prometé a l’estil 1984 de George Orwell. Els polítics espanyols del psoe, no compleixen ni les seves pròpies lleis.

Necessitem l’Independència.

També et pot interessar veure altres mentides dels socialistes.

02/08/2009 Deixo un magnífic article de laclosca.cat

Amb el nou finançament Catalunya continuarà amb el cul a l’aire

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.176 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.