Nou problema crític de seguretat amb Firefox 3.5.x i JavaScript

product-firefoxNo fa ni dos dies que s’ha alliberat Firefox 3.5.1 que solucionava un greu problema de seguretat amb Javascript, que Slashdot ens informa d’un nou problema de seguretat igual de crític.

El problema és que emprant document.write de Javascript, amb una URL prou llarga en la codificació UNICODE es pot executar codi bonari en l’equip. Això vol dir que un pirata pot mitjantçant una web maliciosa, i amb molta facilitat, fer-se amb el control del pc, o bé injectar virus, cucs o altres spyware/malware.

L’única opció per a no ser vulnerable és desactivar el JavaScript, i quasi totes les planes webs l’empren i el necessiten per a funcionar bé, o emprar un altre navegador com google chrome o bé Opera fins que no se solucioni el problema de seguretat.

Firefox té més d’un 33% d’implantació a Europa.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.107 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.