Alliberat Firefox 3.5.1 (crític)

product-firefoxS’ha alliberat la versió 3.5.1 de Firefox. És molt important actualitzar a aquesta versió puig soluciona una vintena d’errades, però especialment una vulnerabilitat que permetria a un atacant fer-se amb el control de l’ordinador degut a un bug de seguretat (error de programació) en JavaScript.

Els canvis en aquesta versió són detallats aquí.

Podeu actualitzar Firefox des del propi navegador (menú comprovar actualitzacions) o des de la web de Mozilla en Català.

Via: FirefoxCAT

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

1.895 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.