Alliberat adobe reader 9.1.2

adobe-CATALÀ-9_1_2Actualitzada la versió d’adobe reader (per a llegir arxius PDF) a la versió 9.1.2.

Es recomana actualitzar a la darrera versió puig sol·luciona diversos problemes de seguretat entre ells un que permetria a un atacant guanyar el control de l’ordinador.

La llista completa de problemes sol·lucionats es pot veure aquí.

Aquesta versió ha estat alliberada en les següents llengües:

Català, Euskera, English, French, German, Japanese, Danish, Dutch, Norwegian, Swedish, Finnish, Spanish, Italian, Portuguese, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Korean, Czech, Hungarian, Polish, Turkish, Russian, Ukrainian and Romanian, Bulgarian, Croatian, Slovak, Slovenian, Latvian, Lithuanian, Estonian, Hungarian.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.059 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.