Gran vídeo sobre els incompliments del finançament psoe-psc

Esperpèntica actuació del psoe. Les mentides són evidents quan diuen que han complert el termini  de dos anys per a arribar a un acord doncs han fet una proposta. Sembla que no coneixen el significat de la paraula acord i la paraula proposta. Si jo li proposo a una actriu famosa i maquíssima que sortim junts, no vol dir que tenim un acord per a sortir junts. Sembla que el psc-psoe no coneix el significat dels verbs castellans que empra. (ironia) Vergonyós.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags:

1.904 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.