Microsoft admet que un terç del seu creixement als Països Catalans és en Català

microsoft_messenger_overview-CatalàEl diari Directe.cat ens informava de que microsoft no només guanya diners amb el Català, sinó que representa un 33% del seu creixement en quasi tot el conjunt dels Països Catalans (amb l’excepció de l’Alguer i Catalunya Nord). Ho expressaven així:

El director general de Microsoft a Catalunya, Balears, País Valencià i Andorra, Carles Grau, assegura que la traducció al català dels seus productes i serveis no només és rendible sinó que en els darrers anys ha proporcionat gairebé un terç del creixement de la companyia al territori de domini .cat.

Així, Grau reconeix que hi ha ‘una demanda real’ de clients que sol·liciten poder treballar en català, fonamentalment a les àrees de grans clients, el sector públic i el de serveis.

Per a actualitzar-vos el Windows Vista del castellà al Català seguiu aquest enllaç.

Per a poder actualitzar Vista, XP, Office 2003 i 2007 al Català.

Per a poder actualitzar CRM 4.0, Internet Explorer 7, Sharepoint Services 3.0, Vista Team Blog, Solution Acelerator for Business, Search Server 2008.

Descarregar Microsoft Calculator Plus.

Podeu descarregar Windows Live Messenger en Català.

S’us demanarà de validar la vostra còpia de Windows. Si no és original no podreu actualitzar.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

3.364 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

One Response to “Microsoft admet que un terç del seu creixement als Països Catalans és en Català”

  1. […] Potser els senyors de microsoft desconeixen de la existència de google translate? (ironia). Potser a microsoft madrid els fa al·lèrgia el Català, l’Euskera i el Galeg tot i que el Català representa un terç del creixement de microsoft als Països Catalans. […]