Descarrega microsoft windows live messenger en Català

microsoft_messenger_overview-CatalàDes d’aquesta plana podeu descarregar el microsoft messenger en Català.

Si heu comprat l’ordinador i us ha vingut amb el windows en castellà (99% dels casos), no cal que empreu tots els programes en una llengua estrangera. Podeu descarregar la majoria del programari en Català.

Alguns avantatges de descarregar Firefox o Chrome en Català, és que incorporen correctors ortogràfics en Català, que seran de gran ajuda en cas de dubte i que les noves versions s’actualitzaran en la nostra llengua.

A més a més els servidors detecten que la nostra llengua predeterminada és el Català, i sempre que sigui possible ens presentaran la plana en Català automàticament.

(aquesta configuració es pot fer de forma manual en els navegadors en d’altres llengues, però ja ve realitzada en els navegadors en Català)

Algunes captures de pantalla de l’instal·lació:

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

3.668 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.