Alliberat Firefox 3.5

Firefox3_5S’ha alliberat la versió 3.5 de Firefox, per descomptat, completament en Català.

El podeu descarregar des de la plana en Català de Mozilla: http://www.mozilla-europe.org/ca/firefox/

Prometen un gran augment de rendiment:

firefox_performance-chart-texte

El text dels drets dús és aquest:

Conegueu els vostres drets

El Mozilla Firefox és programari lliure i de codi obert, creat per una comunitat de milers de desenvolupadors d’arreu del món. Hi ha certs punts que caldria que coneguéssiu:

*   El Firefox es posa a la vostra disposició sota els termes de la Mozilla Public License (Llicència Pública de Mozilla). Això significa que podeu utilitzar, copiar i distribuir el Firefox a altres. També es permet obertament la modificació del codi font del Firefox per tal que s’adequï a les vostres necessitats. La Mozilla Public License us dóna també el dret de distribuir versions modificades.

*   Mozilla no us atorga cap dret sobre els logotips i marques de Mozilla i Firefox. Podeu trobar més informació referent a la política de marques aquí.

*   Les polítiques de privadesa dels productes de Mozilla poden trobar-se aquí.

*   El Firefox també us ofereix serveis d’informació web opcionals, com ara el servei SafeBrowsing; malgrat tot, no podem garantir que siguin 100% acurats o mancats d’errors. Per a més detalls, com ara la informació de com inhabilitar aqueixos serveis, pot trobar-se als termes de servei.

El podeu veure en qualsevol moment teclejant about:rights com adreça web al navegador.

És disponible en Linux, Mac OS X, Windows.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.085 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.