WordPress 2.8.1 Beta 2

wordpress1A WordPress segueixen treballant per a solucionar les pífies de la versió 2.8, que cal dir-ho eren considerables.

Jo vaig reportar-ne algunes.

Ja és disponible la versió 2.8.1 Beta 2, és a dir, una versió de testeig del que serà la propera versió 2.8.1. No és recomenable instal·lar-la, ja que probablement tindrà errors (això és el que significa beta) si no és que voleu participar en el procés de testeig.

La notícia així com els principals errors solventats pot consultar-se al bloc de wordpress.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.357 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.