montilla diu garrepes als Catalans

El follonero demana a montilla que expliqui un acudit que és el següent:

montilla- qué hace un Catalán cuando hace frío?.
Abrazarse a la estufa.
¿Y cuando hace mucho frío?.
Entonces igual la enciende.

Llavors l’entrevistador i el no electe president riuen onerosament.

Que un home que va venir de còrdova perquè els seus pares no tenien què menjar, i Catalunya li donés educació gratuita (fins on va arribar per la seva capacitat), sanitat gratuita, i un lloc de feina per als seus pares, reforci l’estereotip racista i contrari a la veritat, de que els Catalans som garrepes, és lamentable i demostra quina alçada té aquell personatge. Catalunya li ha donat tot i ell què ha donat a Catalunya?. Només l’ha perjudicada.
Quan aquest home que insulta als Catalans és el President de la Generalitat, el President dels Catalans, només puc pensar que és imbècil i que no ens té cap mena de respecte.

A més, no té sentit que el tractin com si fos Català, perquè no ho és. ell és espanyol.
Aquesta tonteria de que qui ve a Catalunya és Català, fomentada pels espanyolistes, només pretén donar a entendre que ser Català no és res. No vol dir res. Tothom és Català si viu a Catalunya, segons la seva lògica. Però això no passa quan es tracta d’andalussia o madrid. Ningú es torna andalús per anar a viure a Andalussia, i ningú es torna madrileny per anar a viure a madrid.

Tampoc es torna anglès qui va viure a Anglaterra, ni es torna alemany qui va a viure a Alemanya.

De la mateixa manera ningú es torna Català per el fet d’anar a viure a Catalunya.
Això sí, nosaltres considerem benvingut, i un igual, un ciutadà o ciutadana amb els mateixos drets, a qualsevol persona que treballi honradament, que estimi Catalunya i la seva Cultura, que s’integri amb els nostres valors (respecte, tolerància, igualtat home dona…) i es senti part de la nostra societat.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.926 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.