Alliberat Thunderbird 2.0.0.22

codic_cat-2009-06-22-thunderbirdEl lector de correu de Mozilla, que suporta POP3, IMAP, RSS, i Newsgroups i a més a més és disponible en Català, Euskar, per a Windows, Linux i Mac OS X… ha estat alliberat avui dia 22, en la seva versió 22.

Podeu descarregar la versió en Català o en d’altre idiomes des de la seva pàgina web de descàrregues internacionals.

Jo vull saber si han solucionat un but que estic patint des de fa un temps, puig em connecto amb dues contes POP3 i una IMAP. De vegades es queda catatònic i no mostra els missatges tot i que es pot clickar a sobre.

Es recomana actualitzar a la darrera versió.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.982 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.