Racó Català estrena nova web

racocatalaDirecte.cat ens informa de que Racó Català ha activat la seva nova web.

També ens proporcionen unes dades d’audiència del mitjà:

“El portal compta amb un registre d’audiència amb una mitjana mensual de 109.000 usuaris únics, 300.000 visites i dos milions de pàgines vistes, i els fòrums freguen els tres milions de missatges en els últims sis anys. Els fòrums freguen els tres milions de missatges en els últims sis anys. Racó Català assoleix una audiència només per sota de TV3, Vilaweb, Avui, 3cat24, Els esports i Diari de Girona.”

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags:

2.151 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.