Tots amb Iran per la Llibertat / Everyone with Iran for the Freedom

codic_cat-4832_1175293546683_1358423080_451981_7076331_n

Avui dono el meu suport a la gent vol Llibertat i Democràcia a Iran.

Today I support the people that want Freedom and Democracy in Iran.

No m’oblido de Birmània.

I don’t forget Birmania.

No m’oblido de la xina contra els Tibetans.

I don’t forget china against the Tibetans.

No m’oblido de Ruanda.

I don’t forget Rwanda.

I no m’oblido del que fa espanya al País Vasc, prohivint partits polítics votats per entre 100.000 i 200.000 persones, a Catalunya impedint recompte de vots de manera pública a les eleccions europees de la tupinada, tancant tv3 al País Valencià, impedint a més de 100.000 xiquets estudiar en Català tot i la petició expressa dels seus pares, prohivint referèndums democràtics per a l’Independència, no respectant les lleis quan afecten a Catalunya….

And I don’t forget what spain does against the Basque Country: forbidding political party voted between 100.000 and 200.000 persons, in Catalonia not allowing the public control of the votes recounting of the european elections where massive fraud (they said were errors) was detected (the law says the recounting is public), shutting down the signal of the Catalan television in the Valencian Country, not allowing 100.000 children to study in Catalan despite the request of their parents, forbidding democratic referendums for the Independence, not respecting the laws when referring to Catalonia…

Us pot interessar: hagoclic.com los reformistas de Irán se organizan en Internet

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.083 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.