El Cercle d’Estudis Sobiranistes demostra que un sistema de Seguretat Social i Pensions Català és viable amb matrícula

acte_cercle_okLlegeixo a elsingulardigital.cat que el Cercle d’Estudis Sobiranistes ha presentat les conclussions del seu estudi sobre els sistema de Pensions i Seguretat Social i ha determinat que en una Catalunya Independent:

“es podrien augmentar les pensions, augmentar els fons de reserva o baixar les carregues que s’imposen a treballadors i empresaris entre un 20 i 25%”

“En aquest sentit, l’estudi posa de manifest que per a l’any 2007, la pensió mitjana en un sistema de seguretat Social català hagués pogut augmentar en 174’73 euros mensuals i 2.446’26 euros anuals. D’una pensió mitjana anual de 9.856’84 euros es passaria a una pensió mitjana de 12.303’2 euros.”

També afegeix que sense Catalunya, el sistema de seguretat social dels espanyols seria deficitari. El seu superàvit es deu a les aportacions Catalanes.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , ,

2.679 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.